• Home
  • Jam
  • Bramenjam met appel en Creme de Cassis
Bramenjam met appel en Creme de Cassis

Deel het op je sociale netwerk:

Deel dit

Ingrediënten

1 pijpje kaneel
1 kilo bramen
2 Appels uitgeperst
mespunt vanillemerg
eetlepel citroensap
twee eetlepels Creme de Cassis
1 kilo geleisuiker

Bookmark dit recept

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Bramenjam met appel en Creme de Cassis

Bramenjam met appel en Creme de Cassis, Jam de la Creme !

Bramenjam met appel en Creme de Cassis, Jam de la Creme

  • 14 min
  • Porties 30
  • Gemakkelijk.

Ingrediënten

Bereiden

Op dit moment zijn er volop bramen te plukken buiten en minimaal wespenvolk, perfecto! Bramenjam dus!Jammie!
Deze Jam de la Creme is verrukkelijk op een slap, vers wit bammetje, met een lik gezouten boter maar ook onweerstaanbaar bij een plak grove Paté.

 

( 246 keer bezocht, 1 bezoeken vandaag)

Stappen

1
Gereed

Doe alles in een schone pan

2
Gereed

Kook 4 minuten, niet langer!

3
Gereed

Vis het pijpje kaneel eruit met een brandschone lepel. Vul de ongelofelijk, superschone potjes tot aan de rand zonder knoeien, deksel erop, even draaien en af laten koelen.

4
Gereed

Naar de warme bakker voor een vers halfje wit of naar de traiteur voor een lekkere plak Paté en een lekkere fles Port ( tenzij het 10 uur 's morgens is, dan raad ik een kopje thee aan)

Lot

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik het formulier hieronder om uw recensie te schrijven
jam
Vorige
De Jam Madame geeft haar geheimen prijs…..
bolletjes
Volgende
Onderweg bolletjes

Plaats uw reactie hier

2 × een =